Galena pojkear

I lördags, som ni vet, var jag och mina vänner på en fest. Denna fest kantades inte endast av att Strularn fick sig ett strul, utan även av otaliga hyss. Clementiner, kort, tofflor och andra ting kastades runt i ett väldigt fint hus. Nycklar försvann, snus hamnade i soffan, nån spydde i chipsskålen och allmän oordning rådde. Ansvaret för detta låg självklart i alla personer som var närvarande och alkoholen som förtärts, men det fanns tre personer som gick därifrån med ett tyngre hjärtan än oss andra. Vi kan kalla dessa för de tre marodörerna; Lasse, Hasse och Klasse. L&H satt sällan still och det var få stunder folk verkligen insåg att även dessa var i närheten. Klasse är en lömsk typ, han gillar inte att uförda dåden personligen utan håller sig gärna undan och säger till andra vilka hyss som bör genomföras. Detta är något som oftast genomskådas numer då folk har insett hans del i brotten, men dessa typer vi besökte har inte samma nivå av erfarenhet att Klasse som vi andra har, så det gick obemärkt förbi. Ett tag under kvällen verkade det som att L,H&K inte hade någon stopp, sprang runt som vildar med sprit i sina händer. Men då skedde det, precis innan Lasse skulle fylla en Ljusskål på en pidestal på öl kollade han upp, som det rädda barn han egentligen är, och insåg sina synder. Lätt stött av insikten lunkade han till soffan för att öppna sin runda ask och använda innehållet.

Det var berättelsen om lördagskvällen, stay tuned för undercover-material!

årajt

Ursäkta uppehållet

Hej kära läsare! Vi har renoverat kontoret så det har inte funnits något internetuppkoppling. Därav har bloggandet avstannat! Nu är det fit for fight igen och det ska bloggas som aldrig förr. För att kompensera avsaknaden av inlägg tänkte jag beskriva helgens bravader för er, så håll i hatten.

Efter mitt mycket omtalade blogginlägg om att vi har fått en ny Strularn i stan har många pratat med mig om denna. Titeln har passats vidare och för att förstärka sin ställning har Strularn gått lös, åter igen. För det första har vi onsdagsincidenten - en studenfest på en lokal bar. Strularn hookar upp med en kamrat efter att ha suttit i sin ensamhet och druckit. Väl där dricks det mer (som vanligt) och Strularn börjar bli full. Han och sin kamrat står och dansar på dansgolvet tillsammans med några okända flickor, när kamraten bestämmer sig för att återvända till deras bord. Ensam kvar står Strularn, där han ska ha strulat med en flicka med brunt hår. Fem minuter efter kamraten lämnade golvet för bordet kommer även Strularn dit, det är då han offentliggör informationen för resterande pojkar.
Detta var på onsdagen som sagt, och än är det inte över. På lördagskvällen sitter jag i mitt vardagsrum, uppbunkrad med dricka, chips och godis, redo för en myskväll med min lillebror Sebastian. Vi äter, slappar och ser på Toy story 3, som förövrigt faktiskt var bra. Under tiden har jag smskontakt med Marcus Viebke som undrar hur min kväll ser ut. Jag förklarar då situationen men att Sebastian ska sova runt klockan åtta, det är då han berättar att han och resten av grabbarna ska på fest hos en av pojkarnas kusin. Jag säger att dom ska hämta upp mig och sedan börjar jag förbereda mig (dricka rom och cola med min kära mor). Under färden dit drar alla förutom Strularn upp en plan för kvällen, Strularn ska strula. Sagt och gjort, väl där sätter vi planen i verk och vi alla attackerar från olika lägen. Vissa personer bara skriker strula så fort Strularn närmar sig en av det andra könet, andra jobbar mer undercover. Strularn blir än en gång lite för överförfriskad och vi avskriver honom som potentiell strulare. När vi ska lämna för kvällen går dock alla gemensamt till en gemensam offensiv och skriker strula till de två lyckligt utvalda och det är då det sker. En väldigt full Strularn och en anonym flicka blir omöjliga att separera. Trots hejaramsor, fysiska försök att sära på dem, fysiska försök att föra dem närmre varandra, korttagningar och allmänt stök fortsätter de strula. Då återstod inga tvivel, titeln tillhör rätt person och någon konkurrent är långt borta.

En annan sida av lördagskvällen spar vi tills imorgon kära läsare, stay tuned!!

sryfördelay

Snart är det julafton kära barn

Snart är det julafton och jag har funderat över vad jag ska ge er små barn i julklapp, och nu har jag kommit fram till en. Men, ja det är ju inte dags än så ni får veta mer när dagen kommerrrrrrrrrr HIHIHIEHEHEHHE


Minnet sviker på äldre da'r

Som många av er vet så börjar jag närma mig gräsets grönaste del av livet. Jag går i trean, slutar snart och sen blire lyxliv al á Matte. Jag tänkte leva på min blogg så ni får ju gärna börja snacka lite runt om den så jag får lite $$ liksom. Ne men seriöst så är det så att minnet sviker rätt så ofta nu förtiden, och därför tänket jag prata lite om en händelse som är en klassiker så att säga.

Det är sista helgen på sommarlovet mellan ettan och tvåan, solen skiner och åtta glada pojkar ska ta bil/tåg ner till Vannas stuga i Mellerud. Platsen är idealisk, 10 meter till vattnet, 3 stugor, 1 bastustuga och stor inhägnad uteplats. Med oss i bilen är det fyra flak öl som tänktes förtäras på plats. I bilen sitter jag, Marcus, Emil, Erik och Christian(som kör) och stämningen är på top. Vi ger oss av från Karlstad och det dröjer inte länge innan första klädesplagget ryker eller att första ölen knäcks. Där sitter vi i bilen, varmt som fan, jag utan tröja och alla dricker en varsin förutom Chrill. Resan kommer att bli legendarisk, men det är en annan historia. Idag ska vi prata om vad som hände väl nere i den lilla stugan på Vitasannar. En person som deltog i bravaderna drack sig kopiöst alkoholiserad och däckade till slut i en fotölj. Där låg han ett tag innan folk kring honom märkte detta, men när det väl uppenbarades hur det låg till blev det inte nådigt. Någon välte fotöljen så han och stolen ramlade bakåt - ingen reaktion, någon tog fram en rakapparat och snodde ett och halv ögonbryn - ingen reaktion, någon bar in honom till toaletten - ingen reaktion och till sist kletade någon in hela honom med tandkräm, och fortfarande - ingen reaktion. Reaktionen när denne person vaknar är själva grejen med händelsen, skrattet ekar genom hela södra Sverige. Han gormar och gastar att han ser ut som en ailien, och varför har han tandkräm i örat? Allt detta fångades på film och finns i tryckt förvar i en viss persons mobiltelefon.

Svårt att minnas? Låt mig berätta så blir det bra..

Tjarå!

RSS 2.0