En dyr fylla?

Tja alla väntande små pojkeflickor, jag vet att jag har varit stundtals inaktiv. Nu var en sådan stund. Jag är sjuk, ligger efter i skolan och vill bara göra en sak, gibb. Bloggandet kommer lite efter, speciellt när ens såkallade vänner ska gästblogga men sedan skiter i det.....

Men meeen, idag ska vi prata om vad en dyr fylla faktiskt innebär. Det är ett begrepp som kan förklara många olika saker, och jag har att en historia om alla. Idag kör vi på det mest självklara valet, ekonomiskt dyr.

En av mina kära vänner, låt oss kalla honom Bertil skulle tillsammans med en annan vän, Britterik, ut och supa. Jag spenderade min tid hos en kär bekant tillsammans med mina andra vänner. Nåväl, Bertil och Britterik förfestade ensamna hemma hos Bertil och det dracks en hel del. Sedan drog dessa två gentlemän vidare till underhållningsbruket som är en stor nattklubb här i trakten. Väl där så kände Bertil att det var lite mycket alkohol i blodet, det sade inte stopp i hans hjärna. Han fortsatte dricka och till slut så kände väl Bertil att det var lite väl mycket, så där inne, på underhållningsbruket lägger Bertil en fet pizza! Detta ser en vakt och griper tag i Bertil och drar med honom till närmsta bartender för att betala, och vips, där kostade fyllan ytterligare 500 pix! Grädden på moset är när han dagen efter skröt om hur mycket han hade druckit för mig, som inte visste om spyan, och utelämnade den delen.

Tja! Stay tuned

GGPCW



Familjen Kristiansson!

StrularN

Tja! Legat på latsidan ett tag nu och inte bloggat något värt att lägga ögonen på, men nu sörrni!

I fredags var jag på Daniel Adams Ray på tempel med ett gäng kompisar, och väl där träffade vi ännu fler. Det var mycket folk, hög musik och mycket alkohol. Tjejerna var galna och en av mina kompisar likaså. Det finns olika titlar i min umgängeskrets, som visar hur personen är. Vi har någon som är gibbern, naskaren osv, och sen har vi den ärofyllda/pinsamma titeln Strularn. Denna titel har under en lång period tillhört en yngre person i skaran som har strulat med folk lite här och var, men nu, nu har titeln bytt person. I fredags skedde det som ledde till bytet, det som ändrade historien. X(numera strularn) stod på dansgolvet under liveakten och strula med två, inte en, utan TVÅ gussilagos samtidigt. X som tidigare är känd för låta sin tunga vandra fritt bland scores unga damer hittade även hem på det större tempel, och oj vad det var roligt dagen efter. Så, facklan har skickats vidare, nu är det upp till dig att hålla kvar titeln; Strularn!

Tjarårå

Bakis

Tja, idag kommer det nog inte bjudas på någon intressant läsning då jag är för bakis för att skriva. Detta skrivs endast för ert välbefinnande, så ni inte sitter uppe hela natten tryckandes på refresh.

Tjaallagüzzar

Incest

Lowski: (Om sin syster) Hon kommer när hon kommer! Jag tänker aldrig gå ner för att hon ska komma!
Skype: ASG ASG lOl

tjarrå

Natten med den fulla adelsmannen

En dag var det fest i det ståtliga slottet på Stockfallet. Festen skulle innefatta ett gäng unga prinsar och en adelsman och även ett gäng med söta små prinsessor. Kvällen började med vin och mjöd för de unga pojkarna och snart började små stjärnor snurra kring deras huvuden, för den unga adelsmannen gick det dock åt pipan, så att säga. Alkoholen blev för mycket och snart så somnade han i en säng på slottets övre våning, medan de andra satt och samtalade på nedervåningen. Under tiden så tog adelsmannen sig frihet att öppna ett fönster, sträcka ut huvudet och lägga en fet pizza i busken nertill. Sedan däckade samma person i sängen där uppe och sov medan prinsarna och prinsessorna målade diverse saker på honom och lade möbler på honom.

Tja guzz

TJATJABLOGGEN

Jag har fått några jävla kommentarer(inte på bloggen) om att det bara är skvaller på bloggen. Alltså, jag vet inte hur alla ni miljoner fans där ute tycker om det, men jag känner att det är mer eller mindre ett slag i ansiktet. Jag berättar historier om loppor, sagor om kaniner och små anekdoter om kära händelser. Men men, jag erkänner att jag ibland kan ha fel(yeah right..) så jag tänkte att jag skulle fråga er; vad tycker ni? Ge mig nu ett ärligt svar om vad ni faktiskt vill läsa bitches.

Tjaråful

De dansande hela natten

Första dagen på gymnasiet, man är på Tullholmen och inser; vafan har jag gjort? Man drar därifrån med tanken "är det det här jag ska göra i de tre kommande åren?" samtidigt som man förstår att ens framtid inte är vad den borde. Drar därifrån samtidigt som man försöker återgärda problemet, ringer några samtal, och FIXAR det! Det kanske inte skadar att man är bekant med chefen för gymnasienämnden, but still, we made it. Då kommer steg två, man börjar i en helt ny klass, en dag efter alla andra, från Tullholmen, på Sundsta. Sneglande blickar, vem är den nya killen? Fast det går bra och man kommer snabbt in i klassen. Man lär känna nytt folk, kompisar från förr lär känna nytt folk som visar sig vara kompisar med det nya folket man själv lärt känna. Sen, en helg så ska man plötsligt på fest hos nån i nåns klass, där några från sin nya klass är. Väl där är det trevligt, jag mina två kompisar och resten tjejer - sisådär 12-13 stycken. Under kvällen kommer det folk, det går folk, men det viktigaste är att en viss kompis till många där kommer, vi kan kalla honom Rosbakov. Det förtärs alkohol på festen och någon smart ung flicka kläcker idéen att dansa i bara bh. Detta leder till en hög av flickor står och dansar i bara bh, vilket den nyanlände Rosbakov noterar och snabbt drar upp sin mobilkamera.

Nu, ungefär 2 år senare når den film som de flesta trodde hade försvunnit med åren dagsljuset igen. Nu cirkulerar filmen med de unga fulla flickorna någonstans på fel sida älven på internet! Och allt detta tack vare en ung rebell, den nya Rambo - Rosbakov!

GG pcw

Hockeyspelaren på hal is

Idag var en dag värd att minnas. En mig veterligen väldigt duktig, meriterad och högt ansedd NHL11-gibber fick pisk utan dess like idag. Vem är då denna person? Som vanligt är det hemligt, även motspelaren som vann är hemligt, men det var tyvärr inte jag(jag suger på NHL). Om det finns någon som skulle motsätta sig min information kan dom ta det privat eller möta mig i en mörk gränd. Alla försök att sabotera bloggen med diverse medel kommer anses som terrorism och bemötas med största möjliga våldsdåd.

Ps. Don't even try pluppen. Ds.

Adel-x

Hej mina kära vänner! Bloggen har varit nere ett tag nu, blogg.se fick för mycket traffik av mina mååååååååååååånga trogna läsare. Det är bra, mycket bra mina kära vänner, så idag ska jag vara lite lurig! Idag släpper jag lite på mina hårt inrotade regler och är lite mer generös med mina hemlighetskriterier.

En gång var jag nere på la strada med mina kära kompanjoner till kompisar. Vi letade efter en vinterjacka till en viss kompis of mine, vi kan kalla honom plupp, och med honom var jag, adel-x och tissen. Vi stod och studerade jacka efter jacka på stadium när en person ur sällskapet kläcker en omtalad fras; "jag har adligt blod". Därav säger tissen "käften med dig adel-x". Ever since har folk runt om på jordklotet kallat x, för just adel-x.

Håll till godo mina kära vänner, jag lurar på en specialare! Tell yo mum, dad sis and so on, SPREAD THA WORD!

Tjack!

Sagan om de kåta kaninerna

Det var en gång en kanin som hette Fredrik. Han var en stor kanin med en speciell aptit för flickekaninerna. En gång så var Fredrik på en kaninfest med många utav hans kaninkompisar. Väl där var det mycket dans och ståhojj, en del drack sig fulla på kaninhålans morotsbrygd, men inte Fredrik. På samma fest var det en kaninhona vid namn Elin. Elin hade gjort slut med sin kaninkille några dagar tidigare och drack omåttligt av den goda brygden för att dämpa sina känslor. Det var det som gav Fredrik chansen, strula upp Elin! Mitt bland folkhavet av dansande kaniner låg dom bland några sittrötter och strulade ohämmat. Detta ledde till hejaramsor bland resterande manliga kaniner som fann detta mycket underhållande. Även om det bara var ett one time strul, får kaninen Fredrik än idag höra ett och annat om den vilda kvällen!
S-t-r-u-l-a-r-n

Güzzhemlighet

Tja alla güzzar och brüchar! Tänkte snacka lite om en tjej som jag känner, vi kan kalla henne loppan.
En dag träffade loppan en kille, som vi kan kalla Knappen, som hon blev kompis med. Loppan och Knappen pratade ganska mycket via SMS och en nymodighet kallat Skype, där de även såg på film. Dagarna flöt på och loppan och knappen var bra vänner, då insåg loppan att hon gillade knappen, trots att denna knapp hade en honknapp(flickvän). Hon kände att hon fick likartade vibbar tillbaks och pratade med folk och fä om hur hon skulle ta sig till. Reaktionerna var inte vad hon väntade. Istället för att få goda råd och en axel att luta sig mot, möttes hon av arga kommentarer om hur fel det var då knappen hade en flickvän. Så, vad gör stackars lilla loppan? Jo, hon stretar emot och argumenterar för att hon inte anser att hon gör något fel, när alla säger att hon beter sig som en liten harnaskare där.

En dag blir trycket för mycket och loppan ger med sig, hon pratar med knappen om situationen. Detta orsakades av att två av hennes nära vänner, Lilla my och PeterNicklas, talar skiten ur henne på den lokala hamburgerrestaurangen KöttKungen. Vid dagsläget är knappen glömd(yeah right..) och loppan lever lyckligt på sin udde i naskarsjön.

Snippa snuppa slut, loppan fick ingen kuk

Hemlighetsmakeri, yet again

För typ kanske 10 månader(?) sedan var jag med mina kära vänner uppe i Branäs under sportlovet. Vi var 20 personer till och börja med, i en stuga gjord för åtta personer, och till slut var vi 22. Som ni kanske förstår var det inte allt för enkelt med 4 sovrum, ett vardagsrum och två toaletter på alla dessa personer. Denna historia handlar inte om problemen med rummen, egentligen, men jag kände att det var värt att nämna ändå. En av de senare dagarna vi var där så var en kär vän inne på toaletten ett tag för att sedan smyga in några få personer dit. Efter några sekunder springer det ut flera gossar gapskrattandes efter en titt i toastolen. Efter kommer personen som åstadkom skadorna ut skrikandes "JAG SKET STOPP I TOAN"!! Varav alla killar i hushållet springer dit för att se. Mycket riktigt så har har det, skitit stopp i toan.

TjaråMisterblå

Kändis

Asså sen jag skapade min blogg så har jag väl mer eller mindre blivit kändis över en natt liksom. När jag går på stan, så kommer det alltid folk som känner igen mig, trots att jag inte ens har bild på bloggen.. obehagligt? Ja! Men liksom, man får ju ta det när man är kändis. Nästa fan som kommer fram och känner igen mig får en kram! Gogo gadget!

TJARÅ

Porr

Idag så var jag på mitt bästa humör någonsin, och tänkte sprida glädjen via ansiktsboken. Sagt och nästan gjort, väl inne på facebook läser jag en statusuppdatering som förstör allt.

"att fönstershoppa skor på nätet är tusen gånger bättre än porr!"

NEJ! Bitch please, nej. Jag vet inte hur jag ska förklara det här men jag kan ju ge det ett försök. Nakna kvinnor(män för vissa) vs. skor? Nakna kvinnor/män. Stön vs. skor? Stön. Och så vidare, och så vidare... Jag tänker inte berätta vem den osaliga anden som skrev detta förtal är, för jag vet att alla mina trogna läsare inte skulle ge henne en lugn stund.

JEH

Ännu en hemlighet

Mjaaa, vi fortsätter på spåret hemligheter och pratar lite om något mer omoget. Bajs.
En av mina kära vänner var på en resa tillsammans med resten av klassen(inklusive mig då). Första kvällen så söp denne kille till rätt ordentligt och fick därmed smeknamnet spyan, vilket skulle hålla sig några dagar. På torsdagen, alltså den sista dagen i Bryssel, sätter sig samma pojke ner på en gräsplätt i väntan på bussen som skulle föra oss hem. Kvällen innan hade vi druckit alkohol så han var självklart bakis, och den stadsvandring som dagen i ära hade genomförts hade spätt på den lite. Person X är trött och bestämmer sig för att lägga sig ned, rakt i hundbajs. En flicka berättar för honom att hon vet att han just la sig där hon tidigare hade lagt märkte till en fin klick hundbajs. Person X reser sig upp i förtvivlad, kollar in jackan utan att hitta något bajs. Ytterligare en person i närheten säger "kolla där!" och jo vad var inte där, på jackan? Bajs. Bussresan hem och även någon vecka efteråt (ibland även idag) kallades denne person bajs på jackan.

kuriosa: Jag tog kort på en kompis hunds bajs och skickade det till person X med texten "bajs på jackan"

TJARÅ!


Vem kan nu då?

haha. ägd

Hemlighetsmakeri

I min närmsta krets finns det är en person som är känd för en hel del saker varav en av dem är att dra en tarzan så att säga. Denna person har nu en uppgörelse med en annan person, av det andra könet, att om han klarar av en månad utan att svinga lianen så fixar hon det. Alltså en månad utan ger en snabbrunk, för att klargöra det hela.

Idag har jag sovit också.

tja!

HiphopHAPP

Jag tycker om att lyssna på musik, och vet oftast vad jag vill lyssna på. Men ibland händer det att jag bara vill slölyssna på en spelningslista någon annan komponerat. Det kanske inte bara är så för mig? För er med? Jamen vad bra då att jag hittat en tokig hemsida där man kan ställa in  vad man gillar för musik så fixar den resten!


http://www.xidemood.se


Gå in och testa, blir en väldans blandning kan jag säga:)

TJARÅ

Gårdagens bravader

Hejhopp kallesnopp! Igår var det en dag tillärad thor. En vän till mig hade fest på koriander och jag tänkte bara upplysa er om några roliga detaljer om kvällen, ENJOY:):):):):)::)):(:(:(;):);(:)(;):):D

Vi började hos vanna där jag, i vanlig ordning, lagade mat till alla och igår blev det potatisklyftor och entrecoté. Ja, kvällens roligaste stund var konstigt nog när jag, Jerkerboi och Emil gick från höstgatan till Emil. Vi var lite druckna allihopa och saker som inte inträffar annars inträffade. Jajuste, på bussen styrde Emil tre universitetsbrudar med hjälp av sin kunskap om matte även efter ett par öl. Jaja, ni vill ju höra vem som gjorde vad och så, så det kan ni väl. Eftersom att jag aldrig outar någon blir det person x osvosv.. Ja iaf, person x blev iaf utslängd i vanlig ordning och gick då hem till sin mormor. Person Y kom aldrig in för han var för full och för pank, så han blev av någon annan stans. Ehm, vi hade efterfest hos erik(big mistake) och två personer, bland annat person Y var uppe hela natten och söp.

Ja, nu orkar jag inte skriva mer men ni vet ju, släng en peng så får ni kanske reda på mer, eh, detaljer...

sg

Skola

Tjatjatjatjatjatjatjatja!

Jag försöker komma på varenda möjlig anledning för mig att inte skriva skolarbetet som jag faktiskt borde. Det går bra. Jag

Tjatjabloggen

Hej! Det här min nya blogg (Mattias), jag bloggar även sporadiskt på Magnus blogg http://couriersnews.blogspot.com/. Här kommer ni hitta en jävla massa roliga saker, så det är lika bra att ni börjar följa direkt, HEHEHHEH.

Varje vecka kommer det komma en "Veckans hemlighet" och tänkte, hur bra sätt är det inte att inleda en blogg med en sådan? Så, ja, här kommer världens första Veckans hemlighet!

En gång, för kanske 7 veckor sedan, befann sig en person av det manliga könet i mitt sovrum tillsammans med en annan av samma kön, båda för att spendera natten där efter en hård studiokväll. Person X låg i bäddsoffan och smörjde in sina torra händer, men det var inte det enda! Han smörjde även in sin PENIS! Japp, där ser ni, en kille i min närhet smörjde in sitt könsorgan med handkräm. Namn kommer faktiskt inte yttras(möjligen mot en mindre summa)


RSS 2.0